.

.

New
Възглавница за шията, Ергономична Бамбук Шейная Възглавница BESUNTEK с Лумбална възглавница и Калъфка, Аналгетичен Релаксатор на врата и Раменете и за Главата, шията, ?

Възглавница за шията, Ергономична Бамбук Шейная Възглавница BESUNTEK с Лумбална възглавница и Калъфка, Аналгетичен Релаксатор

BGN 45.20

Налично
Налично

(Това не е медицинско изделие или продукт. - Все още се притеснява болки в шийката на матката? - Имате ли болки във врата, изтръпване на ръцете и краката, безсъние и безсъние, болка в рамото и други симптоми? - Физически възглавница за гръбначния стълб BESUNTEK може да помогне за подобряване на вашия проблем.Съчетанието на мек и твърд, по-подходящ за защита на шията Топли обувки - преди да използвате скраб почистват и изсушават на проветриво място.【Естествен материал】Ни е изработена от естествен екологичен бамбук, в съответствие с концепцията за зелена среда. 【Шейная възглавница】5-30 минути за ежедневна употреба помагат за облекчаване на ишиас, артрит, болки в гърба, постоперативна болка, помагат да се отпуснете гръбнака, изравнена врата и раменете и поддържат естествената кривина на гръбначния стълб. Эргономический принцип Зона кривина естествено отговаря на кривата човешка глава, като поддържа необходимата подкрепа на врата си, за да ефектно да се избегне възглавница, разтягане на рамото и болки в шията, отказва сеумора.U-образен дизайн бамбук шията ергономични възглавници и позволява по-добре да се отпуснете врата си.Избягвайте продължителен настаняване в тъмни и влажни места, избягвайте излагане на слънце. В зависимост от състоянието на тялото, главоболие възглавница или лумбална възглавница удобно се поставят на вашата врата или кръста. Двустранен кадифе калъфка : за защита на шиен отдел на гръбначния стълб от студ, дебелина на меки подплънки не е прекалено твърда и не се напрягаше плът.Тъй като първоначално може да се чувствате неудобно с твърда възглавница, използвайте я само за кратко време, без да се увеличава времето, докато бавно не адаптируетесь. 【Дишаща не е скучен】Ръчна работа, бамбук повърхност възглавници бъдат разбити в пропускливи дупки, а кухина под възглавницата образува циркуляционную и дишаща въздушна система, не душную и не е суха, достъпна през цялата година. 【Удобна поддръжка на шията】Нашата шейная възглавница ефективно поддържа врата и поддържа правилното изравняване на врата, запазва натиск върху вашите дискове и ставите, идва с лумбална възглавница вътре в комплекта, почивка в долната част на гърба, коленете, прасците, стъпалата - да се отървете от обезпокоителни болки.Не е необходимо да го използвате през цялата нощ.Естествената извивка на талията позволява да се отпуснете напрежението в мускулите 3.Използвайте 5-30 минути на ден, колко време трябва да се определя в съответствие с вашата способност да се пренасят. 【Шейная възглавница】15-30 минути непрекъсната ежедневна употреба помагат за облекчаване на ишиас, артрит, болки в гърба, постоперативна болка, помагат да се отпуснете гръбнака, изравнена врата и раменете и поддържат естествената кривина на гръбначния стълб.

Спецификация

New

Избор на клиенти