.

.

New
Star Pups Coffee Dog Toy Pup'kin Spice Latte - Fall Dog Toy Funny Dog Играчки - Плюшени Писклив Празнични Играчки за кучета от средни, Малки и големи - Сладки Подаръци за кучета за рождения Ден на ?

Star Pups Coffee Dog Toy Pup'kin Spice Latte - Fall Dog Toy Funny Dog Играчки - Плюшени Писклив Празнични Играчки за кучета от

BGN 10.39

Налично
Налично

ЧАШАТА за КАФЕ ЗА ВАШИЯ ОСНОВЕН КУЧЕНЦЕ - Никога повече да не пиете Starbucks сам.Включете вашия най-верен спътник в своя освежаващ сутрин ритуал.ПИЩАЛКА ВЪТРЕ - нова любима скрипучая играчка за кучета вашето кученце!Нека те забавно и презареждат с енергия, докато ти си седиш със скръстени ръце и потягиваете java.УНИКАЛЕН И ЗАБАВЕН ПОДАРЪК - Тази забавна есен играчка за кучета-чудесен подарък за всеки любител на кучета, или на рождения ден на кучето / кученце!.ПЕРФЕКТНИ размери - 6,5-инчов мека играчка за кучета, което я прави идеална за малки кучета, средни кучета, по-големи кучета, за момичета, момчета и всички кучета. 100% ЩАСТЛИВ - Ако по някаква причина не сте 100% доволни от поръчката, моля, уведомете ни и ние ще се погрижим за вас!!!. 3 Причини, защо имате НУЖДА от тази играчка за кучета •>•> 1. Направете глътка с най-добрия си приятел - нови любимите играчки на вашето куче.Хайде, балуй им. 2. Идеална за рожден ден на кучета!Независимо дали живота щенячьей партита и выхвати това лошо момче.Вашите приятели ще се смея и да ви попитам, къде го взе! 3. Това е ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК.Това не е подарък, който вие давате на някой, а той се преструва, че е удивленным.Те наистина светват, когато се отварят го и го виждат, че е това.

Спецификация

New

Избор на клиенти