.

.

New
sfoh Монтиране на CD-плеър за дома с Дистанционно управление, CD плейър с Bluetooth, Акумулаторна батерия за Преносим CD-плейър с вградени говорители и Вграден FM радио на отк?

sfoh Монтиране на CD-плеър за дома с Дистанционно управление, CD плейър с Bluetooth, Акумулаторна батерия за Преносим CD-плейър

BGN 23.12

Налично
Налично

1. Настенн-монтируемый дизайн с ключа на сцепление, което го прави по-лесно да бъде монтирано на стена, класически и компактен.Освен това, в комплекта има настолна поставка дистанционно управление.Можете да поставите CD-плейър в хола, трапезарията, спалнята или където пожелаете. 2. Безжична интелект, дистанционно управление; дистанционно управление, регулиране на звука, регулиране на песни, изключване на режим смяна на режима, от който се нуждаете, само с едно щракване бутона дизайн е лесен, дистанционно управление на плейъра, смяна на песни с едно щракване на мишката, разстоянието вече не е проблем. 3. Технология на свързване Bluetooth, използване на отличен модул Bluetooth, поддържа лесно сдвояване, натиснете бутона за превключване на режима или бутона за превключване на Bluetooth в устройството за дистанционно управление, за да преминете към функцията Bluetooth, намерете CD - плеър в мобилния телефон за сдвояване. 4. Богат на функции CD-плейър, поддържа възпроизвеждане на CD, режим за USB режим на FM режим AUX вход, режим на Bluetooth; USB зареждане, многорежимен източник на храна, поддръжка на таксуване на главата на мобилен телефон, на хост компютър и мобилни мощност. 5. Подаръци за децата, възрастните, родителите и приятелите, и т.н. Подходящи за изучаване на език, пренатално образование / пренатални обучение, ранно образование, FM радио, CD/USB/MP3 музикален плейър и декорация на дома или кафене.Това е и нов творчески монтиране на CD-плейър,прилаган към учениците,повторяющим и слышащим,с детето на пренетальному образование, към ранното образование.Този CD-плейър е лесен за използване и идеален подарък за децата, възрастните, родители и приятели, идеален за подарък , домашно декораcd плейъри за дома преносим Параметри : Име на продукта : CD-плейъри Материал изделия : abs-корпус цвят : бял кабел за зареждане порт : usbпакет Списък : 1 * Преносим CD-плейър захранващ адаптер*1 Remote control*1 Expansion винт & non-marking на ноктите*9 Wall-монтирана на задния панел*1 Support скоба*1 Packing кутия*1.

Спецификация

New

Избор на клиенти