.

.

New
Yinpecly 12Mx25mm Cam Обтегач Вратовръзка Надолу Привличам Каишка Полипропилен, за да се Движат Камиони с Колан Къмпинг Открит Багажа Син Тон 4 бр.

Yinpecly 12Mx25mm Cam Обтегач Вратовръзка Надолу Привличам Каишка Полипропилен, за да се Движат Камиони с Колан Къмпинг Открит

BGN 18.95

Налично
Налично

【ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ】- Дължина : 12 метра / 39.37 метра; Широчина : 25 мм / 0.98". 【МАТЕРИАЛ】- Вратовръзка е произведена от полипропилен, идва с кулачковой катарама; Колани могат да се регулират и да отговарят на различните нужди на свързването. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】- Колан с кулачковой се деформира лесно да се регулира за закрепване на товари с различни размери и повишаване на сигурността. 【ПРЕДИМСТВО】- Лесен за управление, лесен за използване, не се притеснявайте за сложността на инсталацията; Каишка добавя здравина и издръжливост, безопасен и надежден. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】- Комплект ремъци Cam buckle чудесно за самостоятелно шофиране пътуване, на открито, логистика, багажных колан, също може да се използва като колан или натяжной лента, свързване и фиксиране на товара, къмпинг, преместване на техника.Yinpecly Cam Buckle Tie Down Lashing Strap Description : 1. Товарен замазка е изработена от полипропилен, идва с храповым скоба; каишка добавя здравина и издръжливост.2. Силна практичност, широк спектър на приложение : Може да се използва широко в самостоятелни пътувания, на открито, логистика, багажных ремнях, също се използва като колан или натяжной лента, свързани с мотоциклети, велосипеди, лодки и други предмети.3. Проста дейност, лесна за употреба, не потревожьтесь за трудностите на инсталацията; Колани може да се регулира и отговори разнообразие от обвързването на нуждите, безопасни и надеждни.Инструкции : Стъпка 1 : Натиснете с палеца си, да се освободите от кулачковую ключалката.Стъпка 2 : Участък каишка обратно.Стъпка 3 : Когато колан напълно натянется, напълно отпуснете бутона, за да заключите лентата на място.За да махнете каишката натиснете бутона за палеца и просто издърпайте колана.Технически характеристики на : Име на продукта : Cam Buckle Tie Down Lashing StrapМатериал : полипропилен Цвят : син Дължина : 12 метра / 39.37 Ft Width : 25 мм / 0.98"Съдържание на пакета : 4 x Cam Buckle Tie Down Lashing strapпримечание : 1. Използвайте само снопове без счупвания.2. НЕ препълвайте.3. Не завязывайте лента възел.4. 5. Не използвайте колани за повдигане.

Спецификация

New

Избор на клиенти