.

.

New
MoonFly Dream Catcher с Дизайн на Ръчен труд Moon Star Тъкани Памучни Ловци на Сънища Boho Macrame Стенни Декорации на Дома Украшение Занаят Подарък (Луна)

MoonFly Dream Catcher с Дизайн на Ръчен труд Moon Star Тъкани Памучни Ловци на Сънища Boho Macrame Стенни Декорации на Дома Украшение

BGN 7.99

Налично
Налично

❤Размер диаметър : 15 см/5.9 инча, обща дължина : 50 см/19,7 инча. ❤Материал : метален кръг с памучни конци и пера. ❤Уникален дизайн : уникален индейский дизайн перо на ловец на сънища. ❤Добър смисъл : американските индианци вярват, че въздухът е изпълнен както добри, така и лоши сънища.Ловци на сънища виси в вигваме или вигваме.Добри сънища преминават през теб.ловец на сънища за спящия човек.Детски мечти са хванати в капан. ❤Красиво стенно изкуство и чудесен подарък : Красива монтиране на изкуството и идеалният подарък за деца и възрастни!Отлична декорация за вашата спалня,детска палатка,хол,тераси и партита.Ловци на сънища се появиха през 18-ти век.Индианците са го използвали, за да хване прекрасни сънища и да позволи на кошмарам да изчезне с появата на утринното слънце.Те вярвали, че в нощта пълни с различни сънища и само ловец на сънища може да филтрират лошите и да ги превръщат в сладки.1. Характеристики на продукта : ♥ Нашият ловец на сънища-чиста ръчна работа.Всеки процес на тъкани работник, който има дългогодишен опит на тъкане, и само от квалифицирани работници могат да плете такава постоянна, добра и весела мрежа;♥ ABS - полирани топчета и се обработва запазване на цвета на боята.Цвят на кулон ярък и блестящ, а елегантен и лъскав дизайн прави ловеца на сънища уникален;♥ Пера окуриваются, а след това внимателно просеиваются, за да се увери, че всяко перо безупречно и подстрижено господар; _BOS_ заради красивия дизайн и знак, както възрастни, така и деца ще се радват им;♥ Ловец на сънища перо мобил красиво и тихо вълни във въздуха, той няма да ви пречат и ще се молите за мир и успех, заедно с вас.2. Забележка : Нашите ловци на сънища-чиста ръчна работа, така че това е чисто ок, ако между тях има малка разлика.3. Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен, аз ще направя всичко възможно, за да ви задоволи.

Спецификация

New

Избор на клиенти