.

.

New
Количка за кошници перално HJZHBSX, Правоъгълна търговска количка колички обслужване, големи колички сортировач перално за хотел/дом/салон за красота, тежкотоварни т?

Количка за кошници перално HJZHBSX, Правоъгълна търговска количка колички обслужване, големи колички сортировач перално за хотел/дом/салон

BGN 13.60

Налично
Налично

- Количка за бельо : чанта от плат Оксфорд от неръждаема стомана, дебела кърпа Оксфорд, устойчивост на корозия и ръжда, силно натоварване, обикновен външен вид, сменяеми. - Размер : 90×56×90 см; Моля, вижте размерный чертеж за подробни размери. - Стабилизирано & траен : Натоварване подкрепа 150 КИЛОГРАМА / 330lbs, стабилизиран, стабилизиран, лесен за съхранение, запазва космос. - Универсално колело : тихо, нескользящее, износостойкое, трайно, лесно се движи и е натоварен автомобил, работи с големи усилия. - Комплексно използване : Прокатная количка Е идеална за хотелиерската индустрия, транспорт за доставки.Сортиране на дрехи, почистване на помещения и други видове употреба.Това е универсална количка, която е подходяща за много задачи.Той перфектно ще работят в дома си, като колички за бельо или за други нужди, които могат да се появят.На предприятията ще се радвате на тази количка, тъй като тя е полезна за хотели, салони, складове, магазини и гаражи!Чанта надеждно прикрепена към количката, а също така и лесно да се отстранява за изпразване.Чанта за дрехи или отпадъци е изработен от устойчиво на разкъсване водоустойчив материал, който е лесен за почистване, така че дори и влажен текстил или от отпадъци може лесно да се транспортират.● Product parameters Product name : Hotel linen car Material : неръждаема стомана+плат Оксфорд● Характеристики на продукта : 1. Чанта : пакет за отдаване мръсно бельо, или може да послужи като чанта за вашата кошчето.Включва капак за боклук, за да побере всички отпадъци и миризмата от изхода, когато се използва като боклуци в резервоара.2. Тежкотоварни : Здрава и стабилна конструкция.Независимо на голямата товароносимост, лека количка на колела позволява лесно маневриране в вашия дом или офис.● Кръст Бод Пакетът включва : Почистване на количка x 1● Забележка : 1. Ръчно измерване,размера на продукта и физически могат да съществуват 3 ~ 5 см грешки.2. Продуктите са съставени в природата,но поради светлината,на оборудване,на ъгъла на стрелба и разрешение на компютъра,получени от физически и снимки могат да се различават,в природата преобладават.

Спецификация

New

Избор на клиенти