.

.

New
LiPengTaoHome Метална кошница за дрехи кош за мръсни дрехи Кошница за съхранение Кошница за дрехи, с капак Кошница за дрехи с дръжки (цвят : черен размер : 434342 см)

LiPengTaoHome Метална кошница за дрехи кош за мръсни дрехи Кошница за съхранение Кошница за дрехи, с капак Кошница за дрехи с

BGN 82.01

Налично
Налично

● [Многофункционален] : Тази количка за бельо може да се съхранява много кърпи / хавлии и дрехи.Сложете чисти или мръсни дрехи, за да поддържа реда в пространството. Гладка, куха конструкция на линията позволява на въздушния поток да се влиза и излиза от вашата кошница, допринася за вентилация и предпазва от натрупване на миризми, произвеждана от традиционните торби за дрехи.Снабден е с капак, той е по-удобен за използване. ●Това е кошница за дрехи, с опростен дизайн, която е едновременно практична и декоративни.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ние ще се радваме да ви служи.Снабден е с капак, той е по-удобен за използване. ●[Дизайн дръжки] : Тази кошница за дрехи разработен с дръжка, която е трайна и трайна, и той е удобен за носене от една стая в друга. ●[Качествено обслужване] : Ние отдаваме голямо значение на клиента опит, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние ще се радваме да ви служи. Поради резолюция на дисплея или проблеми с осветление има известна разлика в цвета.

Спецификация

New

Избор на клиенти