.

.

New
Gugxiom Силикагел Манивела-Рычажные Ботуши, Фина Обработка на Colorfast Сгъсти Дизайн Здрав Манивела-Рычажные Протектори Манивела-Рычажные Протектори за Велосипеди Мани?

Gugxiom Силикагел Манивела-Рычажные Ботуши, Фина Обработка на Colorfast Сгъсти Дизайн Здрав Манивела-Рычажные Протектори Манивела-Рычажные

BGN 78.08

Налично
Налично

Изработен от качествен силикагелевого материал, който е труден, цветостойким, въздействие и здрав.Фината обработка осигурява точен размер, прави протектори не са податливи на соскальзыванию.Удебелена дизайн, повышающая абразивную устойчивост и дълготрайност. 1 чифт, е изгодна сделка за любителите на велосипеди, която може да осигури добра защита за кривошипной ръце.подходящ за повечето кривошипных ръцете на мотора. 1. Изработен от качествен силикагелевого материал, който е труден, цветостойким, въздействие и здрав. 2. Точна обработка осигурява точен размер, прави протектори не са податливи на плъзгането 3. Удебелена дизайн, повышающая абразивную устойчивост и дълготрайност. 4. 1 чифт в опаковката, е изгодна сделка за любителите на велосипеди, която може да осигури добра защита за кривошипной ръце. 5. Подходящ за повечето кривошипных лоста на мотора.

Спецификация

Material:
Silica gel
Color Options:
Black; Red; Yellow; Blue; Green
Inner Width:
Approx. 29 mm / 1.14 inch
Height:
Approx. 15 mm / 0.59 inch
Suitable for:
Most crank arms
Weight:
Approx. 16 g
Package List:
1 * Pair of Crank Arm Protectors (2 pcs) :
New

Избор на клиенти