.

.

New
The Aqua Kit - Естествен подаръчен комплект за грижа за кожата с ретиноловым хидратиращ крем 1% и серум хиалуронова киселина, предназначен за ежедневна хидратация, дълбо?

The Aqua Kit - Естествен подаръчен комплект за грижа за кожата с ретиноловым хидратиращ крем 1% и серум хиалуронова киселина,

BGN 10.38

Налично
Налично

✅ НАБОР от AQUA KIT : всичко необходимо за възстановяване на кожата дълбоко влага и влага!. ✅ ПОМАГА да се БОРИ СЪС СТАРЕЕНЕТО И БРЪЧКИТЕ : При необходимост се прилага върху кожата овлажняващ крем с ретинол 1% стимулира кръвоносните съдове, като придава на кожата свеж вид.Концентрация на ретинол в 1% го прави един от най-добрите кремове против стареене и кремове против бръчки,които можете да използвате всеки ден. ✅ ЗАГОНЯЙТЕ ВЛАГА ДЪЛБОКО В КОЖАТА : Серум с хиалуронова киселина е изключително ефективно привлича и задържа влагата.Хиалуроновата киселина е естествен начин, се съдържа в кожата и може да се счита за един от най-добрите овлажнители за вашето лице. ✅ ЕЖЕДНЕВНОТО ПРИЛАГАНЕ : и Двата продукта могат да се използват ежедневно, ден или нощ, кожата ви да се получи необходимото овлажняване.Загоняйте влагата дълбоко в клетките на кожата с помощта на хиалуронова киселина, ретинол, вода и помагат да се борим с бръчките по време на този процес!. ✅ Анти-СТАРЕЕНЕ, ПРОТИВ БРЪЧКИ : Нашият овлажняващ лосион с ретинол има антивозрастными кремави свойства, включително максимална концентрация на активни ретинол 1%.Ретинол, помага за подобряване на текстурата на кожата и намаляване на тъмните петна, ускорява регенерацията на клетките на кожата, който се забавя с възрастта.

Спецификация

New

Избор на клиенти