.

.

New
5 опаковки! 255 Кв.. / 64 туби / 240 литра на Син Въртящ се Формованный Колесни Правоъгълен кофа за Боклук с Капак Боклук Чанта В комплекта . Кофа за боклук Кухненско Кофа з?

5 опаковки! 255 Кв.. / 64 туби / 240 литра на Син Въртящ се Формованный Колесни Правоъгълен кофа за Боклук с Капак Боклук Чанта

BGN 77.76

Налично
Налично

Освен това, лесно моющаяся, сверхпрочная пластмасова повърхност намалява времето и усилията за почистване.ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - специално разработени кофи за боклук са идеални за сигурно транспортиране на банките, от една зона в друга, без да се страхуват от неговото счупване или повреда, дори и при носене на тежки товари.Изработена за ежедневна употреба, този боклук, изработен от ултра силна материал, който осигурява дълготрайна употреба. 5 опаковки!Тази проста и ефективна кошче за отпадъци е идеален за събиране на боклука в търговски помещения, офиси, помещения или жилища.Идеално пропорционален за използване в търговски центрове, училища и ресторанти, този предмет е чудесно допълнение към зони с интензивен трафик, където пространството е на първо място.Идеален за използване вътре, навън и на много междинни документи!Размери : Дължина 32 инча Ширина 24 5/16 инча Височина 41 13/16 инча Капацитет 64 литра.Независимо от това, трябва ли той ви в оживения лоби, на оживена кухнята или под тезгяха имате касов апарат, този кофа за боклук ще изпълни своята работа!Повдигна ръба на дъното, също така осигурява отлична устойчивост върху плоски повърхности.Освен това, сверхпрочная пластмасова конструкция е предназначена за това, за да издържат на тежки условия, всеки бързо променящата се среда.Идеален за тежки товари от и на широк спектър от съдържание.Увеличете вашата операция за отстраняване на отпадъците с помощта на този бункер.Благодарение на низкопрофильному дизайн на този боклук / кофата за боклук, идеално за офиси и ресторанти.

Спецификация

New

Избор на клиенти