.

.

New
10 опаковки! 220 Кв.. / 55 литра / 208 литра Син Кръг Съставка Бункер / Търговска кофата за боклук и капака на Кофата за чанта са Включени . Кофа за боклук Кухненско Кофа за Б?

10 опаковки! 220 Кв.. / 55 литра / 208 литра Син Кръг Съставка Бункер / Търговска кофата за боклук и капака на Кофата за чанта

BGN 13.04

Налично
Налично

Кофи втулки добре се вписват в него, и на централната банка на добър размер, която може да се побере в най-различни области.с гладка повърхност, корзинных резервоарите улесняват почистването за по-ефективно обслужване.УДОВЛЕТВОРЕНИЕ – Нашите кофи за боклук, изработени от висококачествен материал, който ви със сигурност ще се насладите.Независимо от това, трябва ли той ви в оживения лоби, на оживена кухнята или под тезгяха имате касов апарат, този кофа за боклук ще изпълни своята работа!Повдигна ръба на дъното, също така осигурява отлична устойчивост върху плоски повърхности.Размери : Горен диаметър : 26 1/2" Височина : 33 1/2" Капацитет : 55 литра.КАЧЕСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - кофа за боклук / кофата за боклук, изработени от сверхпрочных материали .Този боклук е изработена от ултра силна материал, който осигурява дълготрайна употреба.Кухненска кофа за боклук здрава, сверхпрочная пластмасова конструкция прави рециклиране на отпадъци бесшовным процес и гарантира, че тази банка ще продължи дълги години и не ръждясва, скали или отлепите.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ - капацитет пластмасови кофи достатъчно голям, за да не заполнялся твърде бързо, но е достатъчно малък, за да се поберат и в тесни пространства.

Спецификация

New

Избор на клиенти