.

.

New
Bath Beans - Sea Creature, Dinosaurs, A. Animals & Journey - BOYS BEST CHOICE ПАКЕТ Girls that love too. За 3+ години. Гигантски магически топчета се провежда в губчатых действие на героите, когато ги потапя в ?

Bath Beans - Sea Creature, Dinosaurs, A. Animals & Journey - BOYS BEST CHOICE ПАКЕТ Girls that love too. За 3+ години. Гигантски

BGN 15.19

Налично
Налично

Bath Beans bath бомби е направен от магически хранителни желатинови топчета, които изпускат две губчатые играчки от всяка, когато попаднат в топла вода.Най-добрите играчки-бомби за баня за деца от всякога!Всяка опаковка бомби за вана с изненада вътре съдържа два гигантски гранули, и всяка топчица-два губчатых характер.Има 8 теми : Динозаври, Страхотна народ, Пътуване, Бръмбари, Диви животни, Африкански животни, Приказки и морски същества.Най-интересното е, че всичко, което трябва да направите, е да ги поставите в топла вода и да ги гледате, като те се развиват във водата на ваната.Хвърли го в една вана.Вижте как магически се появява сладък порести играчка!.Тези хавлиени боб значително улесняват къпане на вашето дете, защото това му дава това, което той очаква с нетърпение.Това го прави весел и игрив, а това е всичко, което детето обича и търси.Това е малко загадка, в зависимост от това, което се случи подцепить.Това е още едно вълнуващо нещо в тези играчки.Откриването на нови животни и герои означава ново забавление.Създаването на игри с тези забавни бомби за вана може да се превърне в нещо, след като детето свикне с него.Прости и разбираеми инструкции.Хвърли го в една вана.Вижте как магически се появява сладък порести играчка!.

Спецификация

New

Избор на клиенти