.

.

New
Младенческий Стърчат Ушите на парче, Здрав Изискан Дизайн Новородени Ухото Естетически Коректори Много удобен за дома(4cm15cm (2 бр/пакет))

Младенческий Стърчат Ушите на парче, Здрав Изискан Дизайн Новородени Ухото Естетически Коректори Много удобен за дома(4cm15cm

BGN 6.79

Налично
Налично

Поправете деформирани уши и стърчащи уши, специално проектирани за новороденото бебе.Мека фиксация и добър ефект употреба, дишаща и не вредящий нежно кожата на бебето.Паста и пръчка, много удобни за употреба, за да отговори на нуждите на ежедневна корекция, за да се наслаждавате на щастлив живот.Може да се режат в зависимост от нуждите на всеки 5 см е разликата ухото естетически коректори на руло.Мек силиконов материал с ниска от алергии, са по-трайни и дишащи, приятни за кожата и добър ефект.Функция : 1. Може да се режат в зависимост от нуждите на всеки 5 см е разликата ухото естетически коректори на руло.2. Поправете деформирани уши и стърчащи уши, специално предназначени за новородени бебета.3. Мек силиконов материал с ниска от алергии, са по-трайни и дишащи, приятни за кожата и добър ефект.4. Мека фиксация и добър ефект употреба, дишаща и без да навреди на деликатната кожа на бебето.5. Паста и стик, изключително удобен за употреба, за да отговори на нуждите на ежедневна корекция, за да се наслаждавате на щастлив живот.Параметри : Тип на продукта : Ушния естетически КорректорМатериал : силикон Употреба : Корекция на деформирани уши и изпъкнали уши Осъществяване списък : 2 х Ушна козметична стикер или 1 x ролка ушния естетически коректор.

Спецификация

Item Type:
Ear Aesthetic Corrector
Material:
Silicone 
Usage:
Correct deformed ears and protruding ears
Package List:
2 x Ear Aesthetic Sticker or :
1 x Roll of Ear Aesthetic Corrector :
New

Избор на клиенти