.

.

New
Калъф за мобилен телефон Чанта за Galaxy S9 Lucky Clover Pressed Flowers Pattern Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и слота за карти, чантата и каишка за ръка (черен) делото Калъф (цв?

Калъф за мобилен телефон Чанта за Galaxy S9 Lucky Clover Pressed Flowers Pattern Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и слота

BGN 56.48

Налично
Налично

100% чисто нов и високо качество.Надеждна засаждане, лесно се нанася и отстранява.Защитете вашия телефон от надраскване ,прах и удар за максимална защита.Осигурява лесен достъп до всички функции, без да махате своята практика.За Galaxy S9 Lucky Clover Pressed Flowers Pattern Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и слота за карти, чантата и каишка за ръка (black).Описание на продукта1. Лаконичността : той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички. 2. Функционален : калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 3. Удобно : всички бутони и портове са достъпни. 4. Преносим : не е нужно да стреля, след като вашият телефон наденет му, защото той е доста тънък и лек. 5. Издръжлив : с добра производителност и високо качество материали, той може да работи в продължение на дълго време. 6. Рентабилен : много подходяща цената е създадена за случая.Това достъпен продукт.Опаковка : 1 * Калъф.

Спецификация

New

Избор на клиенти