.

.

New
Swark Super AMOLED Дисплей Съвместим с Samsung Galaxy Note 9 N960U N950F LCD Сензорен Екран Дигитайзер, Изграждане на Рамка (черна) + Инструменти

Swark Super AMOLED Дисплей Съвместим с Samsung Galaxy Note 9 N960U N950F LCD Сензорен Екран Дигитайзер, Изграждане на Рамка (черна)

BGN 142.62

Налично
Налично

Да е съвместим с Samsung Galaxy Note 9 N960 U N950 F .Моля, потвърдете вашата версия преди пазаруване.Неправилен монтаж може да доведе до невидими повреди на екраните, като вертикални зелени линии, ивици, призрачен образ, така че ние силно препоръчваме ви да го поправим професионален специалист.Всички екрани са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опаковани.Инструменти и две самозалепващи ленти 3 М са включени в комплекта, няма инструкции, в You Tube има много видео уроци, можете да ги проверите.Моля, изпратете ни снимка, ако установите, че на някоя опаковка е повредена.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Точка Specs Size : 6.4 inches Type : Super AMOLEDResolution : 2960x1440 pixelcolor : Черен Опаковка : 1 x LCD+инструменти Няколко съвета за intallation1. Когато получавате на екрана, моля, проверете дали тя е в добро състояние.Ако продуктът е повреден при пристигане, моля, уведомете ни, да ни изпратите съобщение.2. Моля, внимателно отстранете смахнат екран и се включете в нов екран, на дънната платка, а след това включете телефона, за да провери дали то работи, преди да инсталирате.Сешоар за коса ще ви помогне да премахнете смахнат екран.3. Кабел на екрана е много чуплив, да не се навеждате да го силно.4. В Интернет има много видео уроци, можете да видите няколко видео, за да научите, как да го оправя, или да намерят професионална техника, който ще ви помогне.Как да защитите екрана на вашия мобилен телефона1. Не поставяйте телефона, заедно с ключове, монети или други метални изделия, защото тези неща могат да надраскат екрана на вашия телефон.2. 3. Дръжте телефона далече от магнитни материали, защото магнитни материали може да доведе до мъртво докосване, ако можете сложете ги заедно в продължение на дълго време.4. Не използвайте по-ниско качество на трета страна адаптер за зарядно устройство за зареждане на телефона, също така да навреди на вашия екран.5. Не поставяйте го близо до себе си, когато спиш, защото си невнимателно удар може да доведе до това, че тя ще падне на пода и на екрана може да се разбиват.

Спецификация

New

Избор на клиенти