.

.

New
Съвместима Замяна на екрана Moto G Fast, XR MARKET LCD Display Touch Screen Digitizer Assembly Part for Motorola G Fast 2020 6.4 Inch with Tools(Black NO Frame)

Съвместима Замяна на екрана Moto G Fast, XR MARKET LCD Display Touch Screen Digitizer Assembly Part for Motorola G Fast 2020 6.4

BGN 32.79

Налично
Налично

【Съвместимост】 : Този Motorola Moto G бърза смяна на екрана съвместим само с XT2045-3 и Motorola Rav. 【Ремонт на дефектен екран】 : Този нов Motorola Moto G-бързият LCD екран отремонтирует си дефектен екран, като бял екран, на мъртви пиксели, лошо качество на изображението и т.н., Възстановяване на файлове, снимки и други важни данни в телефона си. 【Перфектно качество на екрана】 : Moto G Fast display е с висока яркост, 3 D чувствителност сензорна функция, която ви носи по-свеж и пъстър свят на екран и да се насладите на оригинален визуален опит.Това е идеалният подарък за вашето семейство. 【Спестяване на време и пари】 : Направете го за себе си.НЕ е нужно да губите време за да ида на сервиз за ремонт на мобилни телефони.И защита на неприкосновеността на личния живот.Това спестява 2/3 от разходите и времето, в сравнение с това, да го оставят в ремонт на магазини. 【Лесна инсталация】 : Moto G Fast screen replacement kit включва необходимия набор от инструменти за ремонт и защитно фолио за екрана.Ние силно препоръчваме ви да видите на видео-инструкцията преди инсталирането, за да се избегнат ненужни повреди.Ако има някакви проблеми с поръчате, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем 100% задоволително решение. 1x Смяна на LCD дисплей за Motorola Moto G Fast. 1x Набор от инструменти за ремонт на замяна. 1x Закалено стъкло Филм Протектор на екрана.A : Може да бъде гъвкав кабел LCD екрана се показа от конектори, като се обадите на бели линии или празен екран, когато телефонът е включен.Ако това се случи, моля, отново включете LCD екран и гъвкав кабел на батерията, а след това рестартирайте телефона.Отговор : Това е свързано с факта, че кабел дигитайзер може да загуби връзка, ако той не е свързан здраво, изключете телефона, почистване на гнездо върху дънната платка, включете отново всички кабели, а след това рестартирайте телефона.A : 1. Може би гъвкав кабел на екрана не е свързан добре, отново включете целия гъвкав кабел, а след това рестартирайте телефона. 2. Може би това е IC LCD екрана, счукан по време на доставка или инсталирате нищо.Ако се сблъскате с този проблем, моля, изпратете ни имейл за решението.A : Вижте "настройки" на вашия телефон , за да потвърдите модел, ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас онлайн, преди да закупят.

Спецификация

New

Избор на клиенти