.

.

New
TWW Масивна Дървена Дъска за Гладене Сънливи Мултифункционален Домакински Проста Сгъваема Дъска за Гладене Тенис на Шкаф За Съхранение на Кошница от Ракита Шкаф Дъ?

TWW Масивна Дървена Дъска за Гладене Сънливи Мултифункционален Домакински Проста Сгъваема Дъска за Гладене Тенис на Шкаф За Съхранение

BGN 117.17

Налично
Налично

[Голяма група] трябва само да се разположи панел за гладене, което е много удобно за използване.Сгъваема конструкция не заема много място.Функция за съхранение и може да отговори на нуждите на цялото семейство в склад в широк диапазон. [Анти-ошпаривающая сгъваема дъска за гладене] Панел за защита на околната среда, функция за съхранение на качеството на твърда дървесина. [Проста, но не и за прост живот-това е време на среща с теб] Бавно и бавно аз ще те науча, какво е истинското щастие. [Анти-ошпаривание и пожароустойчивост] Текстилен калъф може да се сменя и пере, а устойчиви на висока температура наскоро модернизирана плат с горенето покритие се увеличава с 30%. [100% удовлетвореност] Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.Ние винаги настоява за гарантиране на 100% удовлетворение на клиентите.Инструкции за грижа 1. Когато дъска за гладене е отворена за използване, моля, вижте, влиза ли водач в канала на зъбни колела, за да се избегне подхлъзване и нестабилност дъска за гладене;2. При глажке дрехи, моля, сложете желязо в желязо тава навреме, за да предотврати изгаряне памучен плат дъска за гладене и след като дълго време;3. След гладене на дрехи парна ютия, моля, поставете дъска за гладене, за няколко минути, за да разсее водна пара и да удължи живота на покрива дъска за гладене;4. Моля, обърнете внимание на температурата на ютията и време гладене една и съща информация, за да се предотврати ошпаривание дрехи;5. След гладене на дрехи дръж дрехите в сушилнята или закачалка за дрехи, изчакайте, докато влага дрехи са напълно износени, а след това го сложите в гардероб или шкаф;6. След подмяна на тъканта своята практика, моля, вратовръзка край на тъканта своята практика навреме, за да предотврати разпространението на тъканта своята практика.Параметрматериал на продукта : Other Style : Pastoral Baby материал : основна рамка от масивно дърво и павловнии.Повърхността на борда-това е дъска с висока плътност и плака павловнии.Пръски боя.Детски стил : бял, пасторальный стил, прости, мил, романтичен и модерен стил, подходящ за различни цели и на околната среда.

Спецификация

New

Избор на клиенти