.

.

New
MYOYAY Дъска за Гладене, Прибиращ се плъзгаща Се Дъска за Гладене, на 180 Градуса Въртене Сгъваема Дъска за Гладене, с Термостойкой Капак на Чекмеджето, Спестяване на пр?

MYOYAY Дъска за Гладене, Прибиращ се плъзгаща Се Дъска за Гладене, на 180 Градуса Въртене Сгъваема Дъска за Гладене, с Термостойкой

BGN 95.98

Налично
Налично

✔️【Спестяване на пространство】плъзгаща Се дъска за гладене подвижни и сгъваема, към която е лесно да получите достъп и да се разположи от чекмеджето на гардероба.Лесно може да блъскане обратно в гардероб, когато не се използва. ✔️【Висококачествени пързалки】Прибиращ плъзгаща се дъска за гладене изработени от висококачествени стоманени направляващи за осигуряване на здрава основа.Дъска за гладене лесно може да се измести и се бутат назад, без усилия. ✔️【Термостойкая на тъканта на кутията】Выскользнувшая на тъканта на кутията дъска за гладене термостойка и може лесно да се сваля за почистване. ✔️【Механизъм за завъртане】Нашата завъртане дъска за гладене с въртящи с механизъм за завъртане на 180 градуса, който може да се заключва в левия, десния или наклонено положение. ✔️【Лесна инсталация】плъзгаща Се дъска за гладене е прикрепен към един шкаф, рафт или на повърхността на кутията с помощта на метална пластина и болтове. (L) 37 x (W) 12 x (H) 3.5-инчов чекмеджето плъзгаща се дъска за гладене.Моля, имайте предвид : Разстоянието между външния ръб на основата на железен и на ръба на чекмеджето трябва да бъде <1,5 инча (4 см). въртящ се на 180 градуса завъртане механизъм, който може да се заключва в левия, десния или наклонено положение.Високо качество на кадрите.Прибиращ плъзгаща се дъска за гладене изработени от висококачествени стоманени направляващи за осигуряване на здрава основа.Дъска за гладене лесно може да се измести и се бутат назад, без усилия.Забележка за инсталирането : Разстоянието между външния ръб на основата на железен и на ръба на чекмеджето трябва да бъде <1,5 инча (4 см).Сгъваема дъска за гладене с прибиращ се и сгъваема.Лесно се натрупва и се разгъва от чекмеджето на гардероба.Огнеупорни текстилен калъф, който лесно се отстранява за почистване. 1Структура на метала, съединение сплав на цинк, монтирана на стената дъска за гладене силна и е трайна. 2.Осигуряване на безопасността.Дъска за гладене има силна носещата способност, безопасен и стабилен при използване. 3Спестяване на място.Прибиращ сгъваема конструкция, удобни за съхранение и запазване на място за съхранение. 4Лесен за инсталиране и работа.Лесно свързване на металния рафт към кутия с винтове. 5завъртане на 180 градуса. 6-Размер : (L) 37 x (W) 12 x (H) 3.5 инча / 95 x 30 x 9 вж.

Спецификация

New

Избор на клиенти