.

.

New
Перо Перо Перо и Мастило Комплект, Реколта Калиграфия Перо Перо Ръчно изработени плавателни съдове Окунутая Дръжка с 5шт Стомана Смяна на Накрайници, Перо на Писал?

Перо Перо Перо и Мастило Комплект, Реколта Калиграфия Перо Перо Ръчно изработени плавателни съдове Окунутая Дръжка с 5шт Стомана

BGN 77.60

Налично
Налично

Ретро перлено бял дизайн, много удобен за държане в ръка. 【Ретро дизайн】Ретро перо символизира световната цивилизация.Издълбани модели на върха и корпус правят справя по-луксозна. 1 x Писалка dip pen.5 допълнителни различни размери накрайници от неръждаема стомана, за да отговарят на вашите разнообразни стилове на писане и нужди.【Quill files Pen Set】HYEYC перо перо перо набор от мастила включва : перо, перо, мастило е и мастило(черен), 5 пера от неръждаема стомана в различни размери, дръжка лигавник база, подарък кутия.Това е чудесен изискан подарък, подходящ за рождени дни, сватби, абитуриентски тържества и т.Стари пера са символ на световната цивилизация.Месинг багажника и истински пера позволяват на нашите ръце се запази в продължение на много години. 【Fine Workmanship Feather Pen】Тази антични погружная дръжка с пера.Набор от перьевых дръжки идва с 5 submergible топчета, които да отговарят на вашите различни нужди в писмото.Тази гъска дръжка използва висококачествени уши от сплав, а сложна технология за гравиране го прави лесно да се запазва и несъвместима, здрав и не е лесно повреждаемой.С помощта на тази перьевой дръжки можете да записвате минали и житейски събития, да дават воля на творческото вдъхновение и да записвате всичко, което се е случило между вас и вашия любим човек.Страхотна опаковка, изискан дизайн и класически стил допълват модерната естетика, подходящи за различни случаи на дарения за подаръци, като сватби, коледа, коледни подаръци, подаръци за рожден ден и т.Перо от висококачествена сплав, гладко писане, износостойкое и не е лесно да се повреди.С подобряването на съвременното майсторство на различни скъпоценни пера са внимателно подбрани с помощта на метални тръби за писалки и накрайници от неръждаема стомана, за да стане ретро и елегантни инструменти за писане. 【Идеален подарък】Този комплект пера за калиграфия може да се използва за изучаване на калиграфия, рисуване, творчество и подпис. 1 x основа пера пера.

Спецификация

New

Избор на клиенти