.

.

New
Пръчка моляра бебе, увеличете визуален прорезыватель силикон бебето развитие за моляра бебето, играчки за бебето(169#, светло синьо)

Пръчка моляра бебе, увеличете визуален прорезыватель силикон бебето развитие за моляра бебето, играчки за бебето(169, светло

BGN 39.36

Налично
Налично

[Защита на устната кухина] Различни изпъкнали вдлъбнати текстура могат да се защити здравето на устната кухина на бебето и ефективно да помогне на детето си щастливо шлифован зъби. [Упражнение Grip] среден размер, малки ръце на бебето лесно да се запази, а ярките цветове могат да допринесат за визуален развитие. [С глоба защита] Задълбочено производство, край на всяка гума ще бъде добре изгладен и изгладен, и няма да навреди на деликатната кожа на бебето. [Отпушат устата] Вдлъбната изпъкнала линия може ефективно масажирайте венците на бебето и премахване на остатъчните петна от мляко в устата. [Функция] Помогнете на детето си да се отървете от лош навик да хапе неща и пръстите, облекчаване на сърбеж на венците на бебето и да помогне за здравословния растеж на млечните зъби.Той може да се използва от деца по-дълъг период на зъба и децата в периода на смяна на зъбите.Функция : 1. [Защита на устната кухина] Различни изпъкнали вдлъбнати текстура могат да се защити здравето на устната кухина на бебето и ефективно да помогне на детето си щастливо шлифован зубы2. [Отпушат устата] Вдлъбната изпъкнала линия може ефективно масажирайте венците на бебето и премахване на остатъчните петна от мляко във рту3. [С глоба защита] Задълбочено производство, край на всяка гума ще бъде добре изгладен и изгладен, и няма да навреди на деликатната кожа ребенка4. [Упражнение Grip] среден размер, малки ръце на бебето лесно да се запази, а ярките цветове могат да допринесат за визуален развитию5. [Функция] Помогнете на детето си да се отървете от лош навик да хапе неща и пръстите, облекчаване на сърбеж на венците на бебето и да помогне за здравословния растеж на млечните зъби.Той може да се използва от деца в продължение на дълъг период от зъба и децата в периода на смяна на зубаспецификация : Тип на продукта : Детски зубыматериал : силикагельразмер на продукта : Дължина : прибл. 6 см / 2.4 инча , ширина : прибл. 8,5 см / 3.3 инча Осъществяване списък : 1 х детски зубыпримечание : Допускат отклонения от 0 до 2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Спецификация

Item Type:
 Baby Teether
Material:
Silica Gel
Product Size:
Length
Package List:
1 x Baby Teether :
Please allow 0 to 2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
New

Избор на клиенти