.

.

New
YsesoAi 25Pcs 2 oz Прозрачни Пластмасови Празни Бутилки от Улични Контейнери с Панти Капак за Тоалетни Принадлежности Течност Шампоан Лосион Климатик (Бяла капачка)

YsesoAi 25Pcs 2 oz Прозрачни Пластмасови Празни Бутилки от Улични Контейнери с Панти Капак за Тоалетни Принадлежности Течност

BGN 6.39

Налично
Налично

【25шт 2 унции празни бутилки】Тези празни бутилки, определени в това число 25шт 60 мл (2 мл) пластмасови бутилки с панти капак върховете могат да отговорят на всички ваши нужди да вземе free toiletries, като шампоан, балсам, парфюм, крем за тяло и ръце, лосиони и други козметични течност. 【Премиум качество с герметичностью】Прозрачни бутилки са произведени от екологично чисти ДОМАШНИ любимци, материалът е лек, устойчив на разкъсване и запечатан в употреба, прозрачна пластмасова бутилка показва истинския цвят на съдържанието. 【Малки пътни бутилки】малки пластмасови бутилки измерват само 5 инча височина, което е одобрен TSA размер и удобен за носене в авиокомпанията.тези пътни бутилки могат да съдържат достатъчно тоалетни принадлежности за бизнес пътуване, пътувания, ваканция, пътуване, фитнес зала, училище или за активна почивка и т.н. Освен това, това е добър избор като тест на бутилки за вашите клиенти. 【Пластмасови бутилки с панти капак】Удобна флип-надолу капак ви позволява лесно да насочвате.Дори изразено с затворени капаци и без изтичане на информация.Осп също така лесно откручивается от бутилката за зареждане или пречистване. 【Удобна пластмасова фуния】 С включването на 5 малки воронок.Прост, но е полезен инструмент за пренасяне на течности или сухи съставки от контейнери, бутилки, не се допуска при разливи.

Спецификация

New

Избор на клиенти