.

.

New
TTP223 Капацитивен Сензорен Превключвател Капацитивен Сензорен екран Сензор за 6 Секунди Самокалибровка самостоятелно блокиране на Модула Бутон 3.3 V 5V за Arduino (опаков?

TTP223 Капацитивен Сензорен Превключвател Капацитивен Сензорен екран Сензор за 6 Секунди Самокалибровка самостоятелно блокиране

BGN 12.50

Налично
Налично

VCC : отрицателен източник на захранване. Ако ръката не е засегнал панел и може да се усещат, а след това на чувствителност е твърде високо, може да се увеличи капацитетът на сондата 3; ако е на пръста трябва да се притискат, за да се опита, тогава на чувствителност е твърде ниска и е необходимо нейното намаляване. Извод 4 заземен, а първоначалната изходното напрежение на изход 1 е равно на 0 V.Може директно управление на led (изисква се токоограничивающий резистор 1К).Извод 4 : определя първоначалната изходното напрежение на изход 1.Изход : Може да се прилага едновременно почивен режим и режим на смяна на нивото.Диапазон е от 0 до 50 pf, обикновено се използва от 5 до 20 pf.Ако пръстите се допира до него, той ще се върне на високо ниво. [6 секунди самоблокировка] : След включване на чип за началното състояние на ниско.Не държа пръста, на около 6 секунди изходен сигнал ще се промени с високо ниво на по-нисък.Извод 6 на земята, и чип е в режим на синхронни изход.Вход-изход : клемма на изходния сигнал (свързан към однокристальному микрокомпьютеру или релейному модул).GND : положителен източник на захранване.Извод 6 : определя режим на работа на чип.Ако поради конструкция има празнина, трябва да попълните токопроводящим губчатым лепило.Извод 4 е свързан към източник на захранване, както и начално напрежение на изход 1 е равно на напрежение за захранване.При условие VDD=3 V изходен ток е 6 мА, а на входа-10 ma.За вериги с лошо качество на електроенергия, моля, добавете чип регулатор на напрежението Сензорни парольные брави, принтери, факс апарати, телефони; Сензорни печки, микровълнови фурни, електрически бойлер, електрически вентилатори, хладилници, прахосмукачки, освежители за въздух, абсорбатори, LCD tv, LCD-монитор и т. [Забележка] : Напрежение VDD трябва да бъдат чисти.Сензорни домакински уреди, като например : .Пулсация >±10% може да доведе до неизправност.препоръчително е да се определи пристанище o на MCU в высокоимпедансный входен режим;. Pin-код 1 : високо ниво на изходния сигнал-захранване на ниско ниво-0 V.След промяната на състоянието контакт 6 храненето трябва да бъде изключено и след това включено, за да влезе в сила. [Принцип на работа] : Сензорен чип TTP223 по същество е осцилатор, и сензорен чип открива сигнал на колебанията на 3 контакти в реално време. Време за реакция при докосване на : .След промяната на състоянието на контакт на 4 хранения трябва да бъде изключено и след това включено, за да влезе в сила;.Вид на опаковката : SOT2 3-6.[TTP223 sensitivity] : Регулиране на чувствителността-това е обемът на изхода 3.Когато човешкото тяло, се допре до това, кондензатор, ще бъдат свързани паралелно контакт 3, което ще доведе до изменение на честотата на генератора, което може да се идентифицира.

Спецификация

New

Избор на клиенти