.

.

New
Компактен Удароустойчив Бинокъл за Деца Наблюдение на Птици, 5X30 Висока Резолюция Прозрачен Водоустойчиви Бинокли, Оптика, Момчета, Момичета, най-Добрите Подаръци ?

Компактен Удароустойчив Бинокъл за Деца Наблюдение на Птици, 5X30 Висока Резолюция Прозрачен Водоустойчиви Бинокли, Оптика, Момчета,

BGN 10.39

Налично
Налично

[Clear Vision] Оптична система със синьо покритие FMC prism може да контролира оптични отразява, за да създаде ясни и цветни изображения и да се гарантира, че потребителят може да се насладите на HD визуално поле за лесно заснемане на обекти с ъгъл на видимост от 7,2°.Технология на многослойни широколентов покритие прави на сцената по-реалистична. [Лек и преносим] Мини дизайн позволява на децата да го сложите в джоба всеки ден.А една ръка може да се овладеят, когато използвате бинокъла за наблюдение на птици, диви животни, къмпинг и други дейности. [Обмислен дизайн] Гумено покритие дръжка прави детето по-устойчиви на биноклю.Компактен детски бинокъл може да се регулира чрез завъртане на централна дръжка, за да може той лесно да съответства на разстоянието между очите на всяко дете. [Безопасно използване на] Меки гумени окуляры са направени специално за защита на очите и лицето деца, защитен кабел отпирает замъка до 5,5 кг., Освен това има и допълнително покритие, околната окуляры, осигуряващо по-добра защита на обектива по време на падане. [Най-добрите коледни подаръци] Разнообразие от цветове ( синьо, озерно-синьо, Червено, оранжево, Лилаво, розово ), за всяко дете и за избор на подаръци.Идеална за момчета и момичета 3-12 години, за да изследват света.Предназначен за лесно използване от деца.Бинокъл е идеален за пътуване, игри на открито, туризъм, наблюдение на природата, хоби и спорт.

Спецификация

New

Избор на клиенти