.

.

New
Balance Foam Pad с Устойчива на Разкъсване на Пяна EVA, Устойчив на Пот Възглавница за Треньор на Пяна Стабилност, Балансирующие Стабилизиращи Подложки за Основната Тренир?

Balance Foam Pad с Устойчива на Разкъсване на Пяна EVA, Устойчив на Пот Възглавница за Треньор на Пяна Стабилност, Балансирующие

BGN 27.96

Налично
Налично

натиснете бутона "Добави в количката" сега, за да получите професионален балансир за краката, която съчетава функционалност, издръжливост и по-голяма стойност!.В случай на някакво недоволство просто се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да го направите правилно.Това е, което прави Yogu крачка пред останалите : - Изработен от висококачествена пяна EVA, за оптимална здравина. - ДОПЪЛНИТЕЛНО СЦЕПЛЕНИЕ : Повърхността балансира Yogu exercise balance pad е текстурированную и защитени от изпотяване функция за вашата безопасност.Това придава balance foam pad впечатляваща устойчивост на разрушаване и деформация, която ще ви безброй тренировка и интензивен ежедневна употреба.И точно тук се появява балансир Yogu-той е проектиран, за да увеличи баланса си, едновременно хвърляне на вас по-голямо предизвикателство по време на обикновените фитнес процедури, като лицеви опори, коремни преси, клекове и удари.5" L x 13,5" W x 2" H) и много големи (19" L x 15" W x 2,25" H) фитнес баланс и започнете да изпитвате отлично сцепление. - УНИВЕРСАЛНА ВЪЗГЛАВНИЦА : Независимо от вашето ниво на физическа подготовка или възраст, можете да разчитате на тази стабилизирующую балансировочную възглавница като идеален спътник за вашата физическа активност. - ГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИ : Вашето пълно удовлетворение е наш основен приоритет. - Разработен с помощта на технология пяна със затворени клетки, което намалява износването.Възглавници от пяна стабилност дори може да служи за допълнителна опора всеки път, когато извършвате по-сложни упражнения, включително коремни преси и клекове, а също и на сложни пози от йога, изискващи оптимален баланс и стабилност.

Спецификация

New

Избор на клиенти